Gratis overstapservice

Met onze gratis overstapservice is overstappen naar een andere energieleverancier binnen enkele minuten geregeld. Vergelijk alle aanbieders, vindt de goedkoopste en maak direct gebruik van onze overstapservice. Een kind kan het werk doen! Direct nadat u het aanvraag heeft ingevuld en akkoord bent gegaan met de voorwaarden klikt u op “verzenden”. Uw aanvraag wordt nu direct voor u in behandeling genomen of op een door u zelf aan te geven datum.

Na uw aanvraag hebt u 14 dagen bedenktijd. In deze periode kunt u de aanvraag altijd nog wijzigen of annuleren. Nadat u het formulier hebt verzonden sturen wij u hiervan per email bevestiging. Daarin staan alle voorwaarden, de energieprijzen, en natuurlijk de met u afgesproken speciale aanbieding.

Binnen enkele dagen ontvangt u van de door u gekozen energieleverancier de bevestiging per post. Eveneens staan hier alle voorwaarden en kortingen in. In deze bevestiging vindt u tevens een meterstandenkaart. Vul deze volledig in en stuur deze ongefrankeerd terug naar de energieleverancier. U hoeft zelf niets meer te doen. De complete aanvraag en de bijbehorende administratieve rompslomp wordt voor u uit handen genomen. De oude energieleverancier wordt voor u opgezegd. De overstap is nu klaar. U ontvangt in het vervolg de energierekening van de nieuwe energieleverancier en niet meer van uw oude energieleverancier.

Gratis overstapservice
5 (100%) 2 votes